top of page

za 02 nov

|

Erica

DORPSQUIZ ERICA - editie 5!

Niet saai met de neus in de boeken, maar als team actief speuren en op sportieve wijze punten verdienen. Dat is het karakter van de Dorpsquiz op Erica. Op 2 november om stipt 19.00 uur ontvangen de deelnemers het quizboek, waarna de strijd losbarst. Vier uur lang strijden de teams tegen elkaar.

De inschrijving is gesloten.
Op de wachtlijst? mail ons

Registratie opent: 01 jun 2024, 23:00

DORPSQUIZ ERICA - editie 5!
DORPSQUIZ ERICA - editie 5!

Tijd en locatie

02 nov 2024, 19:00 – 23:00

Erica, 7887 Erica, Nederland

Over het evenement

Niet saai met de neus in de boeken, maar als team actief speuren en op sportieve wijze punten verdienen. Dat is het karakter van de Dorpsquiz op Erica.

Op 4 november om stipt 19.00 uur ontvangen de deelnemers het quizboek, waarna de strijd losbarst. Vier uur lang strijden de teams tegen elkaar en proberen ze zoveel mogelijk vragen, doe-opdrachten thuis en op de diverse spellocaties uit te voeren. Als bewijs worden om 23.00 uur foto’s en filmpjes ingeleverd, samen met het quizboek.

Naast gezelligheid en spel gaat het bij de quiz ook om het bij elkaar spelen van geld voor zelf gekozen goede doelen. Elk team kiest een doel in de gemeente Emmen waarvoor gestreden wordt. Zo ontvingen bij eerdere edities het zwembad, scouting en vogelvereniging al mooie geldbedragen.

Drie á vier weken later is de feestelijk uitslagenavond. Alle teams komen dan bij elkaar om onder genot van een hapje en een drankje terug te blikken op de leukste creaties, bloopers en briljante antwoorden. Daarna barst het feest los om de overwinning te vieren en terug te kijken op de derde editie.

Teams kunnen zich nog inschrijven voor dit spektakel. Dit kan tot 1 oktober. Teams moeten bestaan uit minimaal vijf personen.

Deel dit evenement

bottom of page