top of page

Dorpsquiz

Niet saai met de neus in de boeken, maar als team actief speuren en op sportieve wijze punten verdienen. Dat is het karakter van de Dorpsquiz op Erica.

 

Op 2 november 2024 om stipt 19.00 uur ontvangen de deelnemers het quizboek in The Spot, waarna de strijd losbarst. Vier uur lang strijden de teams tegen elkaar en proberen ze zoveel mogelijk vragen, doe-opdrachten thuis en op de diverse spellocaties uit te voeren. Als bewijs worden om 23.00 uur foto’s en filmpjes ingeleverd, samen met het quizboek.

Naast gezelligheid en spel gaat het bij de quiz ook om het bij elkaar spelen van geld voor zelf gekozen goede doelen. Elk team kiest een doel in de gemeente Emmen waarvoor gestreden wordt. Zo ontvingen bij eerdere edities het zwembad, scouting en vogelvereniging al mooie geldbedragen.

Drie á vier weken later is de feestelijk uitslagenavond. Alle teams komen dan bij elkaar om onder genot van een hapje en een drankje terug te blikken op de leukste creaties, bloopers en briljante antwoorden. Daarna barst het feest los om de overwinning te vieren en terug te kijken op de derde editie.

Dit jaar organiseren we de 5e editie, reden voor feest! Daarom is zelfs de inschrijving feestelijk. De inschrijving vindt plaats op 6 juli 20:00 uur in The Spot Erica.

Datum: za. 2 november 2024
Uitslagavond: za. 30 november 2024
Inschrijving:  LIVE op 6 juli 2024 vanaf 20:00 uur in The Spot

De inschrijving vind dit jaar LIVE plaats in The Spot.
Tot 6 juli, 20:00 uur in The Spot!

bottom of page